En intern krisemaksimering starter opp dypt nede i underbevisstheten.
Jeg har akkurat begynt på min andel av pappaperm, samtidig med at et noe mer lønnsomt vikariat enn vanlig er over. En Runde i nettbanken avslører at jeg slett ikke skal ha 80% av lønna siste år, men av lønna før vikariatet. Ca 74% av hva jeg nå er vant til. Jaja. Det skal koste litt å kose seg, så det får være greit. Men det hjelper lite på kontoen idag. Krisemaksimeringsfølelsen har gitt seg, og løsningen er klar: jeg må bruke sjansen og se hvor lite jeg klarer å bruke på mat? Spennende. Jeg er jo litt gourmetisk belastet etterhvert, og har til tider uttrykt sterke meninger om hva man kan gjøre med euroshopper og tilsvarende skrotprodukter. Jepp, dette kan bli spennende. En utfordring!
- Posted using BlogPress from my iPhone
Location:Soleveien,,Norge
Prøv boka Smalhans, nettopp kommet ut på Samlaget (der jeg tilfeldigvis jobber) - det er oppskrifter for nettopp slike situasjoner!
SvarSlett